Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 5-11 august 2019

Fecioară 5-11 august 2019

HOROSCOP FECIOARA 5 – 11 AUGUST 2019

Pana duminica inca iti mai sunt avantajate proiecte si activitati ce tin de colectivitate, grupari si asociatii. Incearca sa programezi intrevederi, sa initiezi demersuri si intelegeri.

De duminica iti revin norocul, ocaziile de extindere si sansele de crestere referitoare la viata intima, familie, camin, imobiliare, acoperirea necesitatilor si implinirea sufleteasca, insa chiar dinainte poti avea parte de noi oportunitati.

Tot de duminica, pana la sfarsitul lunii esti mai inclinat spre introspectii, analize si meditatii, interesat mai mult de psihic, activitati si relatii confidentiale, subiecte oculte, cercetari secrete, spiritualitate, credinta si intrajutorare. In aceste privinte ai o perioada favorabila intalnirilor, socializarii, negocierilor si obtinerii unor beneficii materiale.

Ca urmare, saptamana aceasta poti avea parte de victorii, castiguri, succes in relatii sau afaceri, in special cele legate de activitati ascunse, ferite de ochii lumii. Poti primi un ajutor psihic, afectiv sau spiritual, poti avea momente de clarviziune, poti descoperi secrete de familie, te poti implica in proiecte sau legaturi confidentiale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.