Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 4-10 martie 2019

Fecioară 4-10 martie 2019

HOROSCOP FECIOARA 4 – 10 MARTIE 2019

Incepand din 6 martie, pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri, evenimentele tip supriza si schimbarile bruste iti pot deschide noi directii legate de evolutia, perfectionarea si cresterea personala, principii, crezuri si filosofii, studii, cursuri certificate, chestiuni juridice, calatorii la distanta, turism si relatia cu strainatatea.

Poti avea succes in: aceste privinte, in special poti porni pe o noua cale de extindere a orizonturilor, poti incepe un curs sau pune bazele unei relatii la distanta, iar calitatile iti pot fi recunoscute pe plan mai larg. Deciziile de acum sunt durabile in timp, initiativele legate de studii sau strainatate iti sunt inspirate, eficiente si profitabile, iar actiunile iti pot stabiliza si consolida beneficiile din actiuni educative, intelectuale, legale, turistice sau spirituale.

Concentreaza-te si fii atent la: legaturile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, parteneriate, colaborari si lucrul cu publicul.

De marti pana pe 28 ai ocazia sa revizuiesti mentalitati si interese in aceste privinte, sa afli noi informatii, sa constientizezi anumite lucruri, dar pot exista confuzii, dezamagiri sau deziluzii. La fel, Luna Noua de miercuri poate fi inceputul unei cure de dezintoxicare, te poate ajuta sa reconsideri stari si situatii, iti poate aduce fler si inspiratie, dar si neclaritati.

Din aceste motive, in legatura cu lucrurile mentionate, marti si miercuri pot avea loc evenimente neprevazute, asa ca in prima parte a saptamanii fii atent atat la senzatii si perceptii, cat si la situatiile concrete care se intampla. Acum ai sansa sa intelegi ce tendinte negative ar trebui sa elimini, sa incepi sa faci ordine si sa controlezi lucrurile, atat timp cat iti pastrezi speranta, iti folosesti intuitia si ai incredere in simturile tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.