Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 4-10 februarie 2019

Fecioară 4-10 februarie 2019

HOROSCOP FECIOARA 4 – 10 FEBRUARIE 2019

De luni, toata luna ai o dispozitie iubitoare si sentimentala, si iti poti exprima latura artistica si creativitatea foarte usor. Ti se pot imbunatati relatia de dragoste si legaturile cu copiii, poti incepe o poveste de iubire sau un nou hobby, poti castiga din arta, te poti relaxa si distra mai mult, si poti avea noi ocazii placute de a-ti petrece timpul liber.

De duminica, doua luni preocuparile, gandurile si interesele tale se concentreaza pe relatiile personale, cuplu, casnicie, aplanarea conflictelor, contracte, procese, colaborari, uniuni si asocieri. In martie vei avea sansa de a revizui mentalitati, idei si puncte de vedere.

Poti avea succes in: intalniri, discutii, activitati si initiative ce tin de serviciu, imbunatatirea sanatatii, regimului de viata si conditiilor de munca si trai, in special daca te ajuta sa-ti acoperi nevoile si sunt legate de viata intima si casnica, familie sau camin. Poti obtine un ajutor afectiv sau financiar, poti gasi solutii si rezolvari ingenioase pentru a te regenera, iar Luna Noua de luni iti poate aduce noi directii si ocazii favorabile in urmatoarele saptamani.

Concentreaza-te pe: depasirea crizelor si pierderilor, relatii intime si sufletesti, imprumuturi, resurse financiare externe, bani sau posesiuni la comun. Pot avea loc intalniri provocatoare, situatii sau evenimente neprevazute. Poti sa iti recuperezi puterea personala si sa gasesti noi moduri de a prelua controlul asupra situatiilor, dar poti fi agitat, nervos si agresiv. Incearca sa-ti controlezi dorintele puternice, nevoia intensa de apropiere si instinctul de supravietuire, propune-ti un scop pe care sa-l atingi si cheltuieste-ti energia in mod constructiv.

Atentie la: accidente, rabufniri, dezvaluiri de secrete.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.