Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 30 septembrie-6 octombrie 2019

Fecioară 30 septembrie-6 octombrie 2019

HOROSCOP FECIOARA 30 SEPTEMBRIE – 6 OCTOMBRIE  2019

In continuare lucrurile importante tin de bani, acumularea materiala, stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, cresterea valorii personale, investitii si confortul personal. Acum pot avea loc provocari si complicatii, dificultati care sa te oblige sa te maturizezi si sa-ti asumi anumite responsabilitati. Incearca sa fii deschis schimbarii cel putin din punct de vedere al resurselor proprii si lucrurilor, persoanelor sau activitatilor ce te atrag. Poti sa iti reglezi situatia financiara, sa initiezi, sa reinnoiesti sau sa finalizezi contractele ce iti aduc venituri, sa renegociezi oferte de investitii, sa faci achizitii profitabile sau care iti sporesc nivelul de trai. Iti sunt favorabile reevaluarile, reconsiderarile si fixarea unor scopuri pe termen lung. De vineri, pentru o luna si jumatate aici iti consumi energia si depui cele mai mari eforturi, asa ca iti sunt incurajate actiunile concrete si initiativele legate de economie, productivitate, confort, situatia financiara, resurse materiale si valorificarea talentelor native.

Totusi, incepand de joi preocuparile tale includ si socializare, comunicare, drumuri, alergaturi, educatie, aflarea informatiilor, mediul apropiat, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri si idei. Interesul in aceste chestiuni iti va fi mentinut pana la inceputul lui decembrie, iar in primele trei saptamani din noiembrie vei avea posibilitatea de a revizui mentalitati si puncte de vedere. Spre sfarsitul saptamanii poti afla informatii secrete, pot avea loc intalniri surprinzatoare, poti gasi noi resurse si poti descoperi noi perspective cu privire la comunicare, informare, publicitate, comert, intelegeri, prieteni, rude si anturaj.

Tot incepand de joi, pana in primavara anului viitor ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de puterea personala si de creatie, recunoasterea meritelor, relatii romantice, copii, exprimarea sentimentelor, latura artistica, distractii, joaca si lucrurile ce te fac fericit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.