Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 30 aprilie – 6 mai 2018

Fecioară 30 aprilie – 6 mai 2018

HOROSCOP FECIOARA 30 APRILIE – 6 MAI 2018

Atentie la rabufniri, cheltuieli pe distractii, tensiuni in dragoste, cuplu, cu sefii sau copiii

De luni pana joi foloseste compasiunea si spiritul umanitar ca sa-ti indrepti atentia catre legaturi spirituale si contactul direct cu oamenii. Ai grija insa la cei ce profita de tine.

De vineri pana martea urmatoare iti poti imbunatati imaginea publica, dar ai grija la relatia cu sefii, colaboratorii si partenerul de viata. Atentie si la incidente, informatii dezvaluite, blocaje de comunicare si tensiuni in relatia intima, in dragoste si cu copiii.

De la Luna Plina de luni, timp de zece zile poti avea o stare de agitatie si iritare, si neplaceri legate de anturaj, rude, comunicare, tranzactii sau transport. Ai rabdare, nu fii impulsiv, aduna-te si cauta solutii pentru a te perfectiona si a evolua. In prima parte a saptamanii inca mai poti lua decizii favorabile pe termen lung in privinta creativitatii, afirmarii, studiilor si calatoriilor. Iar saptamana viitoare ai toate sansele sa iti imbunatatesti relatiile, comunicarea si educatia, asa ca incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.