Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 3 – 9 septembrie 2018

Fecioară 3 – 9 septembrie 2018

HOROSCOP FECIOARA 3 – 9 SEPTEMBRIE 2018

Atentie la calatorii, cheltuieli, sanatate, tensiuni in dragoste, cu copiii sau colegii

 

Luni inca mai poti elimina foarte usor dependentele sau obiceiurile proaste, ca sa iti poti creste nivelul confortului fizic si psihic, si ca sa te stabilizezi financiar. Totusi, de marti pana sambata ai grija la blocaje financiare, speculatii si cheltuieli mai mari pe placeri sau distractii. De sambata, pentru doua luni esti mai sociabil, ai un stil de exprimare artistic si poti castiga din comunicare, transport si comert. La sfarsitul saptamanii ai grija la surprize si strictete in relatia cu rudele si in privinta beneficiilor din tranzactii.

De joi si pana la sfarsitul lunii, in special in urmatoarele doua saptamani, atentie la impulsivitate, graba si nerabdare in examene sau la serviciu, incidente legale sau in calatoriile la distanta, epuizare fizica si tensiuni la munca.

Tot de joi, pana la anul ai din nou capacitatea de a fi responsabil si organizat cu privire la exprimarea sentimentelor, iubire, copii, arta si activitati recreative, hobbyuri si distractii, iar pana saptamana viitoare ai sansa de a face o schimbare importanta, pentru a avea mai mult succes. Si tot de joi, doar pentru doua saptamani, te preocupa mai mult viata proprie, comportamentul si felul in care esti vazut de ceilalti. Pana vineri poti vedea mai bine realitatea legata de aceste lucruri, si chiar poti gasi noi oportunitati de a evolua si a te perfectiona. Profita de Luna Noua de duminica pentru a initia noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung. Ai incredere in tine si reinventeaza-te!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.