Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 3-9 iunie 2019

Fecioară 3-9 iunie 2019

HOROSCOP FECIOARA 3 – 9 IUNIE 2019

De marti, pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la lucrurile ce tin de cercul de cunostinte, activitati sociale, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga. Anumite informatii sau intalniri iesite din comun iti pot deschide un nou drum, iar de duminica, pentru o saptamana poti actiona cu succes pentru a-ti vedea sperantele implinite.

Poti avea succes in: ce priveste activitatile intelectuale, calatoriile si legaturile la distanta, drumurile lungi, procese sau chestiuni juridice. In legatura cu avantajele si beneficiile din activitati sau relatii aflate in departare sau pe internet, pana duminica inca mai poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Poti obtine venituri din activitati educative, parteneriate cu strainatatea, turism, calatorii, lege si spiritualitate, te poti implica intr-o relatie romantica la distanta, iar meritele iti pot fi recunoscute pe un plan mai larg.

Concentreaza-te pe: obiectivele tale in viata, cariera, profesie, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imagine publica, faima, renume si reputatie.

Luni, momentul de Luna Noua iti incurajeaza un nou inceput. In a doua parte a saptamanii poti da dovada de inspiratie si intuitie, pot avea loc evenimente care sa-ti deschida orizonturile, insa pot exista si confuzii, controverse si interpretari eronate. Incepand de duminica, pana pe 3 iulie poti avea parte de reusite din punct de vedere financiar si al relatiilor, in privinta acestor chestiuni.

Atentie la: imaginea publica, comportament in societate, relatia cu superiorii si autoritatile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.