Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 3 – 9 decembrie 2018

Fecioară 3 – 9 decembrie 2018

HOROSCOP FECIOARA 3 – 9 DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, cheltuieli, rabufniri, secrete, conflicte, procese, camin, familie, cuplu

 

In primele zile si in special luni, pot exista evenimente iesite din comun legate de bani, posesiuni, venituri si resurse proprii, externe sau la comun, imprumuturi, mosteniri, partaje, beneficii din tranzactii, comunicare sau transport, relatii intime, sufletesti, cu rudele, prietenii sau apropiatii. Incearca sa imbratisezi schimbarile ce ar putea sa apara in privinta a ceea ce ai de oferit si ce primesti, si sa intelegi necesitatea lor.

In plus, joi se incheie perioada de revizuire a ideilor, mentalitatii si informatiilor referitor la comunicare, socializare, interactiunea cu cei apropiati, relatia cu rudele, prietenii si anturajul, alergaturi, drumuri, schimburi, tranzactii, demersuri si intelegeri. Pentru o saptamana ai liber sa iti ajustezi gandirea, atitudinea si interesele in mod corespunzator.

De luni pana vineri poti fi visator, impresionabil si senzitiv cu privire la uniune, cuplu, casnicie, legaturi personale, asocieri, contracte, aplanarea conflictelor si procese. Fii inspirat si fermecator, insa evita idealismul si sacrificiile, ai grija la certuri, tensiuni, impresionabilitate marita, confuzii si dezamagiri din partea celor cu care intri in contact.

In plus, Luna Noua de vineri te indeamna teoretic spre noi inceputuri legate de camin, locuinta, proprietati imobiliare, familie, locurile natale, acoperirea necesitatilor de baza si implinirea sufleteasca. Practic, atentie la temperament, neclaritate, confuzii, incidente casnice, impulsivitate si agresivitate in familie. Profita insa ca sa faci planuri de viitor realiste, cu speranta si incredere, pe care sa le pui in practica mai tarziu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.