Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Fecioară 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

HOROSCOP FECIOARA 29 OCTOMBRIE – 4 NOIEMBRIE 2018

Atentie la blocaje financiare, rabufniri, tensiuni in intimitate, cu apropiatii sau strainatatea

 

Referitor la educatia de baza, interactiunea cu rudele, vecinii si anturajul, diferite schimburi sau intelegeri, comert si acte de semnat, pana joi, dar in special luni, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri. Totusi, ia in calcul si o schimbare importanta pe plan sentimental sau financiar, deoarece poti intampina situatii tip surpriza.

Cu privire la relatii, atractii si beneficii materiale, tot pana miercuri poti avea parte de evenimente neprevazute ce tin de finante, posesiuni si abilitati proprii, investitii, acumularea materiala si confortul personal. In legatura cu acestea, de miercuri, pentru trei saptamani renegociezi contracte, iti reevaluezi abordarea si atitudinea.

Incepand tot de miercuri, esti preocupat mai mult de camin, proprietatile imobiliare, familie, locurile natale, acoperirea necesitatilor de baza si implinirea sufleteasca. Incearca sa te observi si sa te concentrezi pe aceste subiecte, deoarece peste vreo trei saptamani vei avea ocazia sa iti revizuiesti mentalitatea si atitudinea.

De sambata pana martea ce vine iti sunt favorizate descoperirile, clarificarile si intuitia in legatura cu mediul apropiati, relatia cu rudele, prietenii, colaboratorii sau partenerul, tranzactii, contracte, asocieri si procese. Profita pentru a lua initiative cu succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.