Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 29 aprilie-5 mai 2019

Fecioară 29 aprilie-5 mai 2019

HOROSCOP FECIOARA 29 APRILIE – 5 MAI 2019

Incepand de marti, in urmatoarele cinci luni pot exista intarzieri, amanari, limite si bariere referitor la relatiile romantice si cu copiii, exprimarea sentimentelor, latura artistica, joaca si petrecerea timpului liber. Poti reconsidera decizii mai vechi si pot avea loc lectii de viata care sa accentueze necesitatea maturizarii, organizarii si asumarii responsabilitatilor fata de talentele tale, ce poti crea, ce iti este drag, iti place si te face fericit.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de studii, perfectionare, activitati intelectuale, principii de viata, drumuri lungi, calatorii si legaturi la distanta sau pe internet, turism, strainatate, judecata, procese si actiuni legale. Luna Noua de duminica poate reprezenta sansa unui nou inceput.

Concentreaza-te pe: regenerarea afectiva si financiara, depasirea crizelor si pierderilor, legaturi intime si de suflet, imprumuturi, bani si posesiuni la comun. Anumite situatii te pot forta sa iei decizii rapide si drastice, dar incearca sa dai dovada de adaptabilitate, rabdare si intelepciune. Deschiderea catre noi perspective si curajul folosit in mod cumpatat iti pot fi de folos in orice intalniri sau discutii ce tin de linistea sufleteasca, recapatarea controlului si scopurile de atins. Succesul depinde de abilitatea de a investiga si atrage ajutorul din afara.

Atentie la: reactii agresive in public, blocaje ce tin de cariera, renume sau profesie, tensiuni in familie, cu superiorii sau autoritatile, dificultati in camin, neplaceri legate de imobiliare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.