Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Fecioară 28 ianuarie – 3 februarie 2019

HOROSCOP FECIOARA 28 IANUARIE – 3 FEBRUARIE 2019

Referitor la depasirea crizelor si pierderilor, relatii sufletesti, imprumuturi, resurse externe, bani sau posesiuni la comun, ai capacitatea de a actiona in forta pentru a te regenera si poti avea parte de schimbari care sa-ti deschida noi orizonturi. Pot avea loc evenimente neobisnuite, proiecte iesite din comun, provocari sau tentatii legate de mosteniri, intimitate, relatiile de familie, originile tale, camin, locuinta sau proprietati imobiliare.

Poti avea succes in: intalniri, demersuri, legalizari, negocieri sau tranzactii ce tin de serviciu, imbunatatirea sanatatii, regimului de viata si conditiilor de munca si trai, in special daca te ajuta sa-ti acoperi nevoile si sunt legate de viata intima si casnica, familie sau camin.

Concentreaza-te pe: dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, copii, joaca, activitati artistice si creative, ce iti place si te face fericit. In aceste privinte ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa pui in practica strategii pline de ambitie pentru a-ti vedea visele implinite.

Atentie la: accidente, rabufniri, tensiuni in dragoste, jocuri de noroc, cheltuieli pe distractii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.