Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 27 noiembrie – 3 decembrie

Fecioară 27 noiembrie – 3 decembrie

HOROSCOP FECIOARA 27 NOIEMBRIE – 3 DECEMBRIE

Atentie la cheltuieli, blocaje financiare, tensiuni in familie, cu parintii sau partenerul

Toata saptamana, in special marti, poti lua decizii legate de activitatile legate de casa, familie sau parinti. Incepand de vineri, pana de Craciun ti se pot imbunatati relatiile cu familia si iti sunt favorizate castigurile din imobiliare.

Atentie insa, de duminica pentru trei saptamani este indicat mai degraba sa analizezi si revizuiesti atitudinea si interesele tale in toate aceste privinte, decat sa initiezi ceva nou.

Pana vineri ai grija la cheltuieli impulsive, investitii neverificate si blocaje financiare. De joi pana duminica atentie la tensiuni in familie, cu parintii sau partenerul.

Duminica poti avea un succes in activitati legate de educatie, comert, comunicare, transport, contracte de asociere si colaborari, casnicie, parteneriate sau lucrul cu publicul.

Luna Plina de duminica poate face sa pierzi controlul intr-o situatie legata de cariera, profesie sau imaginea publica. Ramai calm in fata sefilor si autoritatilor, si gaseste solutii de mijloc intre viata personala si cea sociala. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.