Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Fecioară 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

HOROSCOP FECIOARA 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, cheltuieli, rabufniri, secrete, conflicte, procese, camin, familie, cuplu

 

Pana saptamana viitoare, mai ales de sambata pana luni, pot exista evenimente iesite din comun legate de bani, posesiuni, venituri si resurse proprii, externe sau la comun, imprumuturi, mosteniri, partaje, beneficii din tranzactii, comunicare sau transport, relatii intime, sufletesti, cu rudele, prietenii sau apropiatii. Incearca sa imbratisezi schimbarile ce ar putea sa apara in privinta a ceea ce ai de oferit si ce primesti, si sa intelegi necesitatea lor.

Luni si marti inca mai poti lua initiative si decizii favorabile pe termen lung, cu privire la casnicie, cuplu, relatii personale, asocieri, contracte, aplanarea conflictelor si procese. Totusi, pana lunea urmatoare ai grija la frustrari, tensiuni si actiuni riscante.

Spre sfarsitul saptamanii redevii interesat de socializare, interactiunea cu mediul apropiat, relatia cu rudele, prietenii si anturajul, alergaturi, drumuri, schimburi, tranzactii, demersuri si intelegeri. De sambata, doua saptamani poti sa revezi informatii, sa regandesti lucrurile si sa iti ajustezi atitudinea. De duminica, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra relatiilor cu cei apropiati si beneficiilor din activitati de comert, comunicare sau transport.

Pana vineri si in special luni, poti avea una din cele mai bune zile ale anului datorita unui succes legat de casa, imobiliare, familie, locuri natale, acoperirea nevoilor de baza si implinirea sufleteasca. Pana miercuri fii insa atent la exagerari, excese, tensiuni in camin si dificultati de comunicare. Incearca sa vezi care iti sunt posibilitatile reale de expansiune si castig, si eventual sa iti schimbi perspectiva, viziunea si judecata. Pana lunea urmatoare ai grija si la incidente casnice, impulsivitate si agresivitate in familie.

Profita de ocaziile de crestere, progres, revizuire si schimbare ce ti se ivesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.