Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 26 august-1 septembrie 2019

Fecioară 26 august-1 septembrie 2019

HOROSCOP FECIOARA 26 AUGUST – 1 SEPTEMBRIE  2019

Pana joi inca mai esti oarecum introspectiv, iar gandurile si interesele tale se indreapta catre chestiuni legate de psihic, eliminarea a ceea ce iti face rau, activitati si relatii ascunse, intrajutorare, subiecte oculte, cercetari secrete, spiritualitate si credinta. Miercuri si joi sunt posibile vesti, informatii, intalniri sau demersuri neasteptate care sa-ti atraga atentia asupra acestor lucruri si sa-ti aduca noi perspective.

Incepand de joi iti revine optimismul si cel putin pana pe 14 septembrie lucrurile care sunt importante si spre care iti indrepti toate fortele tin de viata proprie, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, atitudine, exprimare si infatisare. Aici se indreapta preocuparile tale, aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si te atrage.

In aceste privinte Luna Noua de vineri iti poate aduce noi sanse si oportunitati de a obtine ce iti doresti. Esti incurajat sa te desprinzi de trecut, sa actionezi concret, sa-ti folosesti resursele in mod diferit, sa inventezi noi reguli, sa pornesti intr-o noua directie in viata ta sau sa aduci noutatea in situatiile existente. Succesul si reusitele tin de cresterea personala, activitati relaxante si distractive, intalniri romantice sau sociale, avantaje si beneficii din farmec si infatisare. Relatiile, activitatile sau proiectele incepute in urmatoarele doua saptamani sunt favorabile si unor schimbari importante de directie in viata ta, din punct de vedere al relatiilor sentimentale, puterii personale, progresului intelectual si spiritual, al perfectionarii, studiilor si extinderii orizonturilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.