Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 25 februarie – 3 martie 2019

Fecioară 25 februarie – 3 martie 2019

HOROSCOP FECIOARA 25 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2019

De vineri, pana pe 26 poti obtine avantaje si beneficii din munca pe care o depui si serviciile aduse altora. Ti se pot imbunatati relatiile colegiale, atmosfera de la serviciu, conditiile de munca si trai, poti avea parte de negocieri cu succes si de noi oportunitati privind locul de munca.

Poti avea succes in: orice actiuni si initiative legate de negocieri, cooperare, relatiile personale si directe, casnicie, uniuni, asocieri, aplanarea conflictelor, procese, contracte, parteneriate, colaborari si lucrul cu publicul.

In plus, iti poti imbunatati relatiile la distanta si cu strainatatea, poti face calatorii reusite si poti obtine profit din initiative educative, legale, turistice sau spirituale.

Concentreaza-te si fii atent la: dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, copii, placeri, jocuri de noroc, distractii, activitati relaxante, artistice si creative. Pana vineri pot aparea noi posibilitati si directii, poti fi tentat de anumite relatii, investitii sau contracte, pot avea loc intalniri neasteptate si persoane sau proiecte care sa iti starneasca interesul. Ai grija la evenimente neprevazute, impulsivitate si instabilitate pe plan relational si financiar, datorate acestor noi perspective, nevoii de noutate si dorintei de a face o schimbare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.