Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 25-31 martie 2019

Fecioară 25-31 martie 2019

HOROSCOP FECIOARA 25 – 31 MARTIE 2019

De duminica, pentru o luna si jumatate iti indrepti eforturile catre cariera, directia profesionala, urcarea in ierarhie, autoritati, faima, imagine publica si statutul social. Ai tendinta sa iti consumi energia pe activitati care sa-ti aduca recunoastere si crestere sociala.

Poti avea succes in: obtinerea avantajelor si beneficiilor dinspre partener, din contracte, procese, parteneriate, uniuni si asocieri, incepand de marti, pentru aproape o luna. Se pot imbunatati legaturile personale, relatia de cuplu si atmosfera in casnicie. Poti avea reusite ce tin de negocieri sau colaborari pe termen lung. Chiar in prima parte a saptamanii pot exista noi ocazii tentante sau situatii iesite din comun, in special din punct de vedere al relatiei cu strainatatea, activitatilor pe internet, intelectuale, educative, turistice sau juridice.

Concentreaza-te tot pe: legaturile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, parteneriate, colaborari si lucrul cu publicul. Joi se incheie perioada de revizuire a intereselor si mentalitatii, insa ramai preocupat de aceste lucruri inca trei saptamani, in care te poti folosi de clarificarile si constientizarile din ultima perioada. Pana la inceputul lunii viitoare poti fi mai mult intuitiv, imaginativ si visator, asa ca exista riscul unor confuzii, dezamagiri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de joi.

Atentie la: puterea personala, dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, copii, placeri, fericire, joaca, distractii, activitati relaxante, educative, artistice si creative. Pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.