Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 24-30 iunie 2019

Fecioară 24-30 iunie 2019

HOROSCOP FECIOARA 24 – 30 IUNIE 2019

Desi te implici in continuare in activitati legate de grupuri si colectivitate, incepand de joi, pentru vreo trei saptamani ai tendinta sa fii mai retras si interesat de cercetari secrete, actiuni si relatii ascunse, subiecte oculte, sacrificii, eliminarea lucrurilor sau persoanelor nocive. Pana spre sfarsitul lui august oscilezi asupra unor idei, abordari si atitudini ce tin atat de relatiile sociale si popularitate, cat si de starea psihica, introspectii si analize. In luna iulie vei avea ocazia sa revizuiesti mentalitati si preocupari in ambele domenii de viata.

Poti avea succes in: prima parte a saptamanii, in ceea ce priveste succesul, cariera, profesia, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica si reputatia. Referitor la sociabilitate, avantaje si beneficii din cariera sau statutul social, poti fi mai sensibil si plin de inspiratie decat de obicei. Poti obtine venituri din aparitii in public, poti exista oportunitati pe plan profesional, pot avea loc reuniuni la nivel inalt sau poti cunoaste persoane cu autoritate. Se poate sa faci alegeri pe baze emotionale, sa fii destul de idealist si impresionabil, asa ca ai grija la tentatii, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te si fii atent la: relatiile sociale, grupul de cunostinte, popularitate, colectivitate, multimi, organizatii, corporatii, actiuni umanitare, proiecte de viitor si afaceri de anvergura. In aceste privinte pot avea loc evenimente neprevazute legate de educatie, calatorii, relatia cu strainatatea si chestiuni legale. Situatiile pot aduce schimbari de directie, noi oportunitati, resurse, noi inceputuri sau abordari, insa ar putea implica finalitati ale unor stari sau renuntari la anumite atasamente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.