Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 24-30 decembrie 2018

Fecioară 24-30 decembrie 2018

HOROSCOP FECIOARA 24 – 30 DECEMBRIE 2018

Atentie la conflicte, certuri, tensiuni in cuplu si familie, cu colaboratorii sau parintii

Luni si marti perceptiile, senzatiile si imaginatia iti pot aduce atat o schimbare de conceptie, cat si confuzii si neclaritati legate de familie, legatura cu parintii, propriul camin, situatia locativa, proprietati imobiliare si implinirea necesitatilor intime, de baza. Poti capata o noua viziune si intuitia iti poate arata o noua cale, insa pot avea loc neintelegeri, deziluzii si dezamagiri, iar inclinatia catre sacrificii in favoarea celorlalti si fuga de realitate in relatiile personale iti pot crea dificultati. Aceasta tendinta de durata o poti avea incepand de vineri pana in toamna viitoare, asa ca incearca sa clarifici ce simti si gandesti.

De marti, o saptamana dar cel putin pana vineri, farmecul personal, perseverenta, pasiunea si puterea de convingere te favorizeaza cu privire la relatia cu cei apropiati, anturaj, rude sau prieteni, castiguri din socializare si comunicare, demersuri, intelegeri sau tranzactii.

Alte lucruri importante tin de iubire, copii, petrecerea timpului liber, distractii, activitati sociale, educative, artistice si de creatie. De marti pana vineri poti imbunatati relatiile si poti creste beneficiile, iar de sambata pana miercurea viitoare ai ocazia sa iei decizii favorabile pe termen lung. Tot de sambata, un an ai sansa de a-ti pune visele in practica, de a cladi un nou drum cu incredere in capacitatea ta de intelegere, cooperare, conlucrare, diplomatie si compromis, si de a imbina speranta, inspiratia si credinta, cu strategia si realismul. Ca atare, pune-ti o dorinta in aceste privinte in noaptea dintre ani.

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.