Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 23-29 septembrie 2019

Fecioară 23-29 septembrie 2019

HOROSCOP FECIOARA 23 – 29 SEPTEMBRIE  2019

Incepand de luni, pentru o luna evenimentele importante tin de bani, acumularea materiala, stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, cresterea valorii personale, investitii, confortul personal si nivelul de trai.

In aceasta saptamana situatiile iti aduc in prim plan mai mult aceste chestiuni, cel putin din punct de vedere al preocuparilor, vestilor, intalnirilor, relatiilor, castigurilor si lucrurilor care te atrag. Pot exista atat limitari sau constrangeri, cat si ocazii excelente, dar ai ocazia sa imbini placutul cu utilul si sa iei decizii practice, favorabile si durabile in timp.

Tot aici si Luna Noua de sambata iti aduce noutate, noroc, noi sanse si perspective, intense, impresionante sau eliberatoare. In urmatoarele doua saptamani pot aparea proiecte sau oferte care sa te tenteze, sa te incante si sa te cucereasca. Poti sa iti reglezi situatia financiara, sa initiezi, sa reinnoiesti sau sa finalizezi contractele ce iti aduc venituri, sa renegociezi oferte de investitii, sa faci achizitii profitabile sau care iti sporesc nivelul de trai. Profita de aceasta perioada ca sa faci schimbari pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.