Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 23 – 29 iulie 2018

Fecioară 23 – 29 iulie 2018

HOROSCOP FECIOARA 23 – 29 IULIE 2018

Atentie la incidente neprevazute, secrete, lege, sanatate, serviciu, epuizare fizica si psihica

In privinta socializarii, infatisarii si modului in care te vad ceilalti, luni si marti poti vedea mai bine realitatea, dar poti avea parte de dezamagiri sau deziluzii. De miercuri pana sambata ai insa ocazia sa gasesti solutii si rezolvari legate de exprimarea concreta a ceea ce simti, pentru a imbunatati relatiile romantice si veniturile din propriul sarm, arta sau creatie.

De luni, o luna poti fi retras si meditativ, asa ca evita gandurile negative, elimina dependentele si vezi la ce obiceiuri proaste poti renunta. Incepand de joi, trei saptamani ai de revizuit sacrificiile, interesele, actiunile si relatiile secrete, iar in jurul zilei de duminica poti intelege mai bine ca este necesar sa te indrepti spre o noua etapa a vietii tale.

Pentru doua saptamani, in special joia viitoare, atentie la epuizare fizica, incidente, graba si agitatie la serviciu, dificultati in examene, actiuni legale sau calatorii, tensiuni in relatiile colegiale sau cu strainatatea. In plus, si saptamana aceasta, cel putin miercuri si vineri, ai grija si la epuizare psihica, secrete dezvaluite si persoane ascunse.

Eclipsa Lunara de vineri poate accentua toate aceste probleme si te poate indemna sa rabufnesti in mod haotic si necorespunzator, cel putin la serviciu sau datorita faptului ca muncesti si te consumi prea mult. Incearca sa te detasezi, sa iti controlezi instinctele si sa intelegi corect toate punctele de vedere inainte de a lua o hotarare. Abea peste o luna poti pune in practica decizii favorabile, asa ca incearca sa faci alegeri rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.