Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 22 – 28 octombrie 2018

Fecioară 22 – 28 octombrie 2018

HOROSCOP FECIOARA 22 – 28 OCTOMBRIE 2018

Atentie la accidente, calatorii, rude, strainatate, dificultati de comunicare sau miscare

 

Si in aceasta saptamana totul se concentreaza pe educatia de baza, aflarea informatiilor, interactiunea cu rudele, anturajul si apropiatii, tranzactii si acte de semnat. Chiar incepand de marti, pentru o luna esti activ, sociabil, comunicativ si ocupat, implicat in activitati cu cei din jur, schimburi si miscari de idei, de informatii sau bunuri.

Referitor la aceste lucruri, luni ai putere de convingere si poti descoperi noi informatii, iar de vineri, pentru o saptamana, in special lunea urmatoare, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri.

Miercuri si vineri pot avea loc incidente neasteptate si situatii neprevazute, relatii sau persoane care sa te provoace sau sa te constranga. In plus, Luna Plina de miercuri poate accentua nevoia unei schimbari de peisaj, principii si educatie. Insa ai ocazia, cel putin vineri si duminica, sa intelegi cum sa judeci corect si sa te perfectionezi, ce atitudine sa ai fata de cei apropiati, actiunile si locurile obisnuite, si sa gasesti solutii de stabilitate cu efect pe termen lung. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.