Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 22-28 aprilie 2019

Fecioară 22-28 aprilie 2019

HOROSCOP FECIOARA 22  – 28 APRILIE 2019

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea in relatiile romantice si cu copiii, exprimarea sentimentelor, latura artistica, spiritul creativ si petrecerea timpului liber. De miercuri reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a reconstrui si de a controla ce se intampla, iar de martea viitoare felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil fata de ce iti este drag, iti place si te face fericit.

Poti avea succes in: orice intalniri, discutii sau intelegeri ce tin de recapatarea controlului si depasirea crizelor, de duminica incepand, pentru cateva zile. Poti primi sprijin de la ceilalti, mai ales dinspre autoritati, poti obtine ajutor financiar sau psihologic, poti face investigatii, poti descoperi informatii si resurse prin care sa te regenerezi. Mai poti avea parte de actiuni si initiative reusite legate de aparitii in public, cariera, urcarea in ierarhie, renume si statutul social. In plus, se pot intensifica atat relatiile profesionale, cat si cele intime si de suflet. Incearca sa eviti impulsivitatea si reactiile rapide in societate, dar si rabufnirile emotionale.

Concentreaza-te pe: studii, perfectionare, principii de viata, drumuri lungi, calatorii si legaturi la distanta sau pe internet, turism, strainatate, procese si actiuni legale. Atentie la examene, drumuri lungi si chestiuni juridice, mai ales in jurul zilei de marti. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri sau zvonuri legate de reputatia si renumele tau, imaginea publica, statutul social, viata sociala si profesionala, cariera, obiectivele tale in viata si relatia cu autoritatile, pana sambata inclusiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.