Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 21-27 ianuarie 2019

Fecioară 21-27 ianuarie 2019

HOROSCOP FECIOARA 21 – 27 IANUARIE 2019

In continuare te implici in activitati legate de serviciu, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, imbunatatirea sanatatii, regimului de viata si conditiilor de munca si trai. De joi incolo, pana pe 10 februarie esti foarte interesat si preocupat de aceste lucruri, iar spre sfarsitul saptamanii pot avea loc intrevederi, reuniuni, demersuri si discutii importante.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind depasirea crizelor, gasirea unui echilibru afectiv si obtinerea de resurse externe. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de intimitate, legaturi sufletesti, familie, imobiliare, bani sau bunuri la comun. Eclipsa de luni accentueaza imbunatatirea psihicului, asa ca poti primi un ajutor moral sau financiar, un imprumut, o mostenire, si te poti simti implinit si linistit.

Concentreaza-te pe: dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, relatia cu copiii, joaca, activitati artistice si creative, ceea ce iti place si te face fericit. In aceste privinte poti primi vesti surprinzatoare, iti poti schimba punctul de vedere si poti primi noi oportunitati.

Atentie la: accidente, rabufniri, tensiuni in dragoste, jocuri de noroc, cheltuieli pe distractii, accidente, persoane ascunse, dezvaluiri de secrete.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.