Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 20-26 mai 2019

Fecioară 20-26 mai 2019

HOROSCOP FECIOARA 20 – 26 MAI 2019

Incepand de marti, pentru o luna activitatile care devin importante pentru tine si in care te implici direct si constant, tin de obiectivele tale in viata, cariera, profesie, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imagine publica, faima, renume si reputatie. Si mental esti preocupat de aceste lucruri in urmatoarele doua saptamani, perioada care este favorabila demersurilor, intrevederilor, planificarii si aflarii unor lucruri noi. Poti avea parte de intruniri sau discutii la nivel inalt, atat pe plan social, cat si profesional. Chiar marti poate fi o zi aglomerata, plina de informatii, vesti sau intalniri. Concentreaza-te pe ce e important, evita sa te imprastii in mai multe directii si fii mai atent la detalii.

Poti avea succes in: initiative ce tin de relatiile sociale, popularitate, organizatii, corporatii, colectivitate, afaceri ample, proiecte de viitor sau actiuni umanitare. In special miercuri este o zi buna pentru schimbare si actiuni inovatoare ce iti pot deschide un nou drum.

Concentreaza-te pe: recunoasterea meritelor, puterea personala, iubire, relatii sentimentale, legatura cu copiii, activitati artistice, educative si creative, joaca si petrecerea timpului liber. Se poate sa fie nevoie sa faci anumite ajustari necesare, pot avea loc lectii de viata prin care trebuie sa treci si evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Atentie la: imaginea publica, comportament in societate, relatia cu superiorii si autoritatile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.