Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 20 – 26 august 2018

Fecioară 20 – 26 august 2018

HOROSCOP FECIOARA 20 – 26 AUGUST 2018

Atentie la incidente, secrete, epuizare psihica, anturaj, cheltuieli, investitii, speculatii

 

De joi pana duminica ai grija la cheltuieli mai mari pe placeri, jocuri de noroc, distractii, petreceri sau obiecte de lux.

De vineri pana martea urmatoare poti obtine noi perspective legate de renuntarea la tendintele si persoanele secrete sau care iti fac rau, sacrificiile pe care le faci, interesul in spiritualitate, credinta si stiinte oculte. Atentie la informatii ascunse, epuizare psihica, stress, exagerari si excese, ca sa eviti tensiuni mentale si dificultati in interactiunea cu cei apropiati.

Tot de joi iti revin optimismul si stralucirea, si o luna ai calea deschisa pentru a te reinventa si initia actiuni personale. Mai mult, pana saptamana ce vine ai sansa de a face schimbari benefice pe termen lung referitor la exprimarea identitatii, sentimentelor si creativitatii, evolutia personala, comportament, afirmare, perfectionare si imbunatatirea cunostintelor. Chiar si Luna Plina de duminica te poate ajuta sa gasesti solutii concrete ca sa ai succes pe plan personal, sa obtii o recunoastere a meritelor tale si sa echilibrezi dorinta de independenta cu interesele celorlalti, ale partenerului, asociatilor sau ale celor cu care intri in contact. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.