Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 2 – 8 iulie 2018

Fecioară 2 – 8 iulie 2018

HOROSCOP FECIOARA 2 – 8 IULIE 2018

Atentie la secrete, epuizare fizica si psihica, iritabilitate si tensiuni la serviciu

 

Pana joi ai calea deschisa unor solutionari si castiguri ce tin de relatia cu cei din jur, rude, prieteni, popularitate, organizatii, colectivitate, tranzactii, comunicare, proiecte de amploare, iar de joi pana duminica poti constientiza si repara situatii legate de parteneriate de viata sau afaceri, colaborari, contracte, procese, lucrul cu publicul sau asocieri.

De marti pana joi ai grija la epuizare fizica sau psihica, irascibilitate, conflicte si tensiuni la locul de munca. De vineri pana lunea ce vine pot avea loc dezvaluiri de secrete, poti descoperi noi informatii sau idei, poti adopta noi mentalitati sau viziuni legate de interactiunea cu ceilalti, rude, anturaj, acte, tranzactii, educatie, comunicare sau socializare.

Incepand de sambata, in urmatoarele trei luni si in special la sfarsit de august, ai puterea de a face schimbari mult mai usor pe plan personal, din punct de vedere al evolutiei si progresului intelectual, perfectionarii, exprimarii artistice, creatiilor, studiilor, calatoriilor, extinderii orizonturilor, relatiilor sentimentale sau spirituale. Profita de aceasta perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.