Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 19-25 noiembrie 2018

Fecioară 19-25 noiembrie 2018

HOROSCOP FECIOARA 19 – 25 NOIEMBRIE 2018

Atentie la cheltuieli, calatorii, procese, strainatate, dificultati in camin, familie sau cuplu

De joi, o luna te implici concret in actiuni legate de casa, imobiliare, familie, locuri natale, acoperirea nevoilor de baza si implinirea sufleteasca. Chiar de atunci, o saptamana si in special lunea urmatoare, poti avea parte de noroc si succes. Insa in aceste privinte, zece zile ai grija la exagerari, secrete, confuzii, informatii omise sau false, dificultati de comunicare sau miscare, iar pana in decembrie la tendinte agresive si impulsive.

Referitor la casnicie, cuplu, relatii personale, asocieri, contracte, aplanarea conflictelor si procese, de joi pana martea ce vine actiunile si strategiile pot fi stabile si durabile in timp. Totusi, pana in decembrie ai grija la frustrari, tensiuni si activitati riscante.

Pe plan relational si material, de sambata, o saptamana pot exista situatii iesite din comun ce ar putea provoca tensiuni in legaturile cu cei apropiati, schimbari bruste in relatia cu rudele, prietenii si anturajul, dar si in legatura cu veniturile, posesiunile si resursele proprii si beneficiile din tranzactii, activitati de comunicare sau transport.

Incepand de duminica simti din nou nevoia puternica de a fi legat de un contract, o uniune, o asociere, colaborare sau convietuire. Pot avea loc momente de iluminare, dar si dezamagiri ce tin de partenerul de viata, relatiile personale si directe, procese sau conflicte.

Luna Plina de vineri poate accentua nevoia unei schimbari in privinta imaginii publice si a obiectivelor tale in viata, dar si a gasirii unui echilibru intre viata personala si cea sociala si profesionala. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.