Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 19-25 august 2019

Fecioară 19-25 august 2019

HOROSCOP FECIOARA 19 – 25 AUGUST 2019

Incepand de miercuri si mai ales de vineri incolo iti revine optimismul, iar pentru cel putin trei saptamani te preocupa lucrurile care tin de viata proprie, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, atitudine, exprimare si infatisare. Aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si iti doresti.

Pana la sfarsitul lunii chiar ai o perioada buna pentru eforturi si actiuni concrete de obtinere a ceea ce te atrage si ti se potriveste. Ti se pot deschide noi oportunitati de evolutie, poti incepe relatii sau proiecte noi, poti face schimbari si poti porni intr-o noua directie. Succesul si reusitele tin de cresterea personala, activitati relaxante si distractive, intalniri romantice sau sociale, avantaje si beneficii din farmec si infatisare.

Totusi, pana saptamana viitoare inca mai esti oarecum introspectiv, iar gandurile si interesele tale se indreapta catre chestiuni legate de psihic, eliminarea a ceea ce iti face rau, activitati si relatii ascunse, intrajutorare, subiecte oculte, cercetari secrete, spiritualitate si credinta. Poti afla noi perspective sau informatii, pot avea loc intalniri secrete sau momente de intelegere care sa iti ofere un progres si o viziune de ansamblu asupra lucrurilor. Poti primi un ajutor psihic, afectiv sau spiritual, poti avea momente de clarviziune, poti descoperi secrete de familie, te poti implica in proiecte sau legaturi confidentiale.

Pe termen lung, de sambata, in urmatoarele doua luni pot exista anumite schimbari de conceptie legate de viata intima, familie, camin, imobiliare, acoperirea necesitatilor si implinirea sufleteasca. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, posibile confuzii, dezamagiri, scandaluri sau inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta. Aceasta perioada este de revizuire a principiilor dupa care te ghidezi in legatura cu familia, caminul, proprietatile imobiliare, sentimentul de siguranta si protectie, mai ales din perspectiva vietii de cuplu, a casniciei, contractelor, proceselor, asocierilor si parteneriatelor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.