Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 18-24 martie 2019

Fecioară 18-24 martie 2019

HOROSCOP FECIOARA 18 – 24 MARTIE 2019

De miercuri, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, privesc depasirea crizelor, regenerarea afectiva si financiara, intimitate, legaturi sufletesti, imprumuturi, surse externe de bani, posesiuni la comun, mosteniri sau partaje.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de evolutie si perfectionare, cursuri certificate, chestiuni juridice, calatorii la distanta, turism si relatia cu strainatatea. Poti porni pe o noua cale de extindere a orizonturilor, poti incepe un curs sau pune bazele unei relatii la distanta, iar calitatile iti pot fi recunoscute pe plan mai larg. Este un moment bun sa abandonezi relatiile, persoanele, contractele, colaborarile si asocierile care iti blocheaza progresul, dar si sa cauti noi aventuri si calatorii in care sa pornesti. Deciziile de acum sunt durabile in timp, initiativele legate de studii sau strainatate sunt eficiente, iar actiunile iti pot stabiliza si consolida beneficiile din chestiuni educative, intelectuale, juridice, turistice sau spirituale. Totusi, sunt posibile dificultati ce tin de relatiile profesionale si veniturile din munca.

In plus, poti obtine avantaje si beneficii din munca pe care o depui si serviciile aduse altora. Relatiile colegiale, atmosfera de la serviciu si remuneratia pot cunoaste o evolutie armonioasa, poti avea parte de negocieri cu succes, poti obtine o noua oferta de munca, poti descoperi ce ti-ar placea sa lucrezi si cum ai putea sa devii productiv. In mod special iti poti satisface necesitatile si poti avea ocazia de a-ti imbunatati conditiile de munca si trai, regimul de viata, rutina si activitatile zilnice. Poti avea parte de noroc, succes, noi cai si sanse de a gasi activitati sau relatii profitabile si potrivite pentru tine. Fii deschis experimentelor, insa incearca sa fii chibzuit, sa ramai principial si sa eviti exagerarile.

Concentreaza-te pe: legaturile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, parteneriate, colaborari si lucrul cu publicul. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari si clarificari la nivel de mentalitate si interese. Ai ocazia sa fii intuitiv, sa intelegi care sunt blocajele si ce tendinte negative iti fac rau, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri sau amanari.

Atentie la: blocaje financiare, cheltuieli si investitii impulsive. Luna Plina de joi poate accentua nevoia unei schimbari in privinta cresterii veniturilor, obtinerii si valorificarii resurselor proprii, si a echilibrarii stabilitatii materiale cu cea sufleteasca. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.