Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 18 – 24 iunie 2018

Fecioară 18 – 24 iunie 2018

HOROSCOP FECIOARA 18 – 24 IUNIE 2018

Atentie la secrete, discutii, tensiuni cu rudele, colegii, in dragoste, cu copiii sau prietenii

 

Luni si marti poti avea un succes legat de comunicare, intalniri, prieteni, grupuri mari de oameni, popularitate, educatie si tranzactii, iar de marti pana joi iti sunt favorizate parteneriatele, relatiile de prietenie, activitatile sociale, contractele, proiectele de anvergura.

De marti, pentru cinci luni iti revizuiesti sacrificiile si realismul din casnicie, cuplu, relatiile personale, contracte, procese, colaborari si parteneriate.

Tot de marti, pana joi atentie la limitari in serviciu, in legaturile sau actiunile intime si secrete. De joi, pentru o saptamana, in special sambata si miercurea ce vine, ai grija la blocaje in relatiile sentimentale, cu copii sau prietenii, iar de sambata pana luni la dificultati de comunicare, informatii sau relatii ascunse, blocaje neprevazute in relatia cu cei apropiati.

Incepand de joi, o luna te implici in proiecte de viitor, intalniri cu prietenii, actiuni umanitare, colective, sociale sau de intrajutorare. Chiar de miercuri pana sambata poti avea parte de situatii neprevazute in aceste privinte, legate de educatie, calatorii, relatia cu strainatatea sau actiunile legale. Profita de aceasta perioada pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.