Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 18-24 februarie 2019

Fecioară 18-24 februarie 2019

HOROSCOP FECIOARA 18 – 24 FEBRUARIE 2019

De marti, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, parteneriate si colaborari. In primele doua saptamani actiunile tale iti pot aduce beneficii, stabilizare si consolidare. Tot in aceste privinte, saptamana aceasta ai ocazia sa descoperi noi perspective si puncte de vedere. Incearca sa te concentrezi pe detalii si pe ceea ce este practic, realist si palpabil.

Poti avea succes in: activitati si actiuni ce tin de serviciu, imbunatatirea sanatatii, a regimului de viata, conditiilor de munca si trai. Poti urma o noua cale, poti primi o oferta de munca, poti primi noi responsabilitati si iti pot creste sursele de venituri suplimentare.

In plus, iti poti imbunatati relatiile la distanta si cu strainatatea, poti face calatorii reusite si poti obtine profit din initiative educative, legale, turistice sau spirituale.

Concentreaza-te pe: dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, copii, joaca, activitati artistice si creative, ceea ce te face unic, iti place si te face fericit. Poti avea intalniri placute si utile, poti atrage noi resurse, poti face strategii rentabile si te poti lansa in proiecte pe termen lung, favorabile atat pe plan relational, cat si financiar.

Atentie la: temperament, accidente, rabufniri, impulsivitate si agresivitate. Luna Plina de marti poate accentua nevoia unei schimbari de imagine, comportament si exprimare a identitatii, si a gasirii unui echilibru intre tine si cei cu care intri in contact. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.