Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 18-24 decembrie

Fecioară 18-24 decembrie

HOROSCOP FECIOARA 18 – 24 DECEMBRIE

Atentie la tensiuni in camin, cu familia sau parintii

 

Profita de Luna Noua de luni ca sa stabilesti o noua atitudine fata de casa, locurile natale, familie si parinti. Fa planuri sa te impaci cu cei dragi, sa renovezi si sa infrumusetezi caminul, insa pune-le in practica abea dupa ziua de sambata, cand sunt posibile dificultati.

Pana joi iti pot creste veniturile suplimentare si poti obtine beneficii din activitati imobiliare. De sambata, pentru o saptamana poti initia actiuni legate de semnarea unor acte, colaborari sau parteneriate. Si tot de sambata, dar pentru vreo patru luni, poti face cu succes schimbari drastice ce tin de educatie, iubire, felul in care comunici, creezi si te distrezi.

Incepand de miercuri, in urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la relatiile de dragoste, copii si procreatie, exprimarea talentelor si distractii. Joi si in luna ce urmeaza, chiar ai sansa de a lua o decizie in aceasta directie, cu efect pe termen lung, si de a te implica in relatia romantica si cu copiii, activitati artistice sau distractive. In plus, de sambata pana lunea urmatoare dai dovada de maturitate in privinta persoanei iubite si a copiilor, dar si a veniturilor din activitati creative.

Profita de aceasta saptamana ca sa constientizezi importanta fixarii unor scopuri pe care sa le atingi legate de iubire, copii si creativitate!

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.