Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 17 – 23 septembrie 2018

Fecioară 17 – 23 septembrie 2018

HOROSCOP FECIOARA 17 – 23 SEPTEMBRIE 2018

Atentie la calatorii, cheltuieli, sanatate, tensiuni in dragoste, cu copiii sau colegii

 

Pana vineri iti sunt favorabile orice intalniri, negocieri sau discursuri. Pana miercuri insa pot avea loc blocaje legate de serviciu, sanatate, examene, procese sau calatorii, iar spre sfarsitul saptamanii ai grija la finante, speculatii, cheltuieli pe placeri sau distractii.

Toata saptamana, mai ales miercuri si sambata, se pot intampla evenimente importante legate de locul de munca, sanatate, regimul de viata si felul in care iti cheltuiesti energia fizica. Atentie la actiuni impulsive, incidente neprevazute si finalizari de situatii.

Si totusi, de sambata pana miercurea ce vine iti sunt benefice initiativele ce tin de finante, venituri, investitii, imbunatatirea confortului si a regimului de viata, rutina zilnica si serviciu. Mai ales ca tot de sambata, trei saptamani esti preocupat de gestionarea finantelor, cresterea nivelului de trai, stabilizarea si acumularea materiala, iar de duminica, o luna chiar te implici total in aceste chestiuni. Profita de noile oportunitati pe plan material!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.