Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 17-23 iunie 2019

Fecioară 17-23 iunie 2019

HOROSCOP FECIOARA 17 – 23 IUNIE 2019

Incepand de vineri, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti sacrificiile in casnicie si sa clarifici cat de realist esti cu privire la cuplu, relatii personale, contactul direct cu ceilalti, contracte, colaborari si parteneriate. In aceasta perioada chiar pot avea loc descoperiri, ajustari de principii, teste de incredere si credinta.

Poti avea succes in: a doua parte a saptamanii, in ceea ce priveste succesul, cariera, profesia, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica si reputatia. Referitor la sociabilitate, avantaje si beneficii din cariera sau statutul social, poti fi mai generos, indulgent si impresionabil decat de obicei. Poti obtine venituri din aparitii in public, poti exista oportunitati pe plan profesional, pot avea loc reuniuni la nivel inalt sau poti cunoaste persoane cu autoritate. Ai posibilitatea sa afli ce iti doresti cu adevarat, dar incearca sa fii realist si atent la tentatii, exagerari, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te pe: echilibrarea puterii personale cu grupul si societatea din care faci parte, a iubirii si sentimentelor daruite cu recunoasterea si dragostea primita. Incearca sa gasesti o cale de mijloc si sa-ti revizuiesti interesele, actiunile, atitudinea si scopurile pe termen lung.

Pe de o parte, de vineri, pentru o luna, lucrurile in care te implici in mod direct, tin de relatiile sociale, grupul de cunostinte, popularitate, colectivitate, multimi, organizatii, corporatii, actiuni umanitare, proiecte de viitor si afaceri de anvergura. Zilele acestea pot exista blocaje, discutii, lupte sau conflicte, dar si situatii ce pot evolua rapid si intens, asa ca ramai atent la ceea ce conteaza cu adevarat.

Pe de alta parte, poti primi lectii de viata cu privire la recunoasterea meritelor, puterea personala, iubire, relatii sentimentale, legatura cu copiii, activitati artistice, educative si creative, joaca si petrecerea timpului liber. Saptamana aceasta pot avea loc evenimente importante care sa-ti atraga atentia asupra necesitatii de a te maturiza in aceste privinte. Ai insa ocazia sa iti urmezi visele si sa iei decizii inspirate, durabile in timp.

Atentie la: incidente casnice, dificultati in familie, cu parintii sau ce tin de locuinta, camin sau imobiliare. Luni, momentul de Luna Plina accentueaza nevoia de progres, independenta si schimbare in legatura cu viata particulara, intimitate, linistea sufleteasca, acoperirea necesitatilor de baza, locul de origine, familie, parinti, caminul parintesc si cel propriu, locuinta, proprietati imobiliare. Aici pot aparea noi perspective si directii, atat finalizari cat si noi inceputuri. Asculta-ti instinctele si indrazneste sa mergi mai departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.