Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 17-23 decembrie 2018

Fecioară 17-23 decembrie 2018

HOROSCOP FECIOARA 17 – 23 DECEMBRIE 2018

Atentie la conflicte, certuri, tensiuni in cuplu si familie, cu colaboratorii sau parintii

Toata saptamana, cel putin pana joi, pot avea loc evenimente neasteptate, incidente neprevazute, descoperiri de secrete sau resurse ascunse. Poti primi noi oportunitati legate de camin, locuinta, imobiliare, familie, locurile natale, acoperirea necesitatilor de baza si implinirea sufleteasca. In aceste privinte, de marti pana vineri iti sunt favorabile orice planificari, demersuri, tranzactii sau intalniri. Totusi, de sambata pana martea ce vine ai grija la zvonuri, falsuri, omiteri de informatii sau probleme de comunicare.

De marti, o saptamana dar mai ales pana vineri, poti avea un succes legat de educatie, comunicare, intelegeri, inscrisuri, relatia cu rudele, anturajul, partenerul, amicii si cei apropiati. Ai un stil artistic de exprimare, poti semna o colaborare sau o asociere si poti obtine castiguri de pe urma unor contracte. Imbina placerea si inspiratia cu spiritul practic.

Legat de puterea personala, afirmare, relatii sentimentale, copii, arta, creativitate, ce iti aduce placere si te face fericit, luni inca mai poti actiona favorabil. De sambata, o luna te concentrezi mai mult in aceste directii. Luna Plina din acea zi poate accentua insa nevoia unei schimbari in privinta grupului din care faci parte si a gasirii unui echilibru intre tine si colectivitate, intre ce oferi si ce primesti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.