Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 16-22 septembrie 2019

Fecioară 16-22 septembrie 2019

HOROSCOP FECIOARA 16 – 22 SEPTEMBRIE  2019

Saptamana aceasta este ultima in care te implici in chestiuni ce tin de viata proprie si imbunatatirea ei, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, atitudine, exprimare si infatisare. Initiativele si actiunile incepute acum iti pot aduce schimbari favorabile mai ales in ceea ce priveste abilitatea de a te pune in evidenta, recunoasterea meritelor, puterea personala si de creatie, fericirea, relaxarea, iubirea, relatiile sentimentale.

Referitor la aceste lucruri, iubire, copii, legaturi romantice, placeri si puterea de creatie, de acum pana anul viitor pot avea loc anumite blocaje si limitari, dar si sanse reale de crestere si succes. Foloseste-ti ambitia, fii matur si responsabil.

Incepand cu lunea ce vine evenimentele importante sunt legate de bani, acumularea materiala, stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, cresterea valorii personale, investitii, confortul personal si nivelul de trai. Pana atunci insa poti fi constrans sa iei anumite decizii in mod fortat, pot avea loc intalniri sau discutii tensionate, dar poti avea parte si de noi perspective si oportunitati favorabile. Fii realist si practic, fa planuri de viitor.

In aceasta perioada mai pot exista anumite schimbari de conceptie legate de viata intima, familie, camin, imobiliare, acoperirea necesitatilor si implinirea sufleteasca. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, posibile confuzii, dezamagiri, scandaluri sau inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.