Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 16-22 decembrie 2019

Fecioară 16-22 decembrie 2019

HOROSCOP FECIOARA 16 – 22 DECEMBRIE  2019

Si acum iti sunt favorabile initiativele legate de educatia de baza, socializare, activitati de comunicare, informare, publicitate, mediul apropiat, anturaj, prieteni, rude, tranzactii, comert, miscari de bunuri sau idei. Ai puterea de a atrage ce iti doresti, de a elimina piedicile si de a te stabiliza, iar efectele actiunilor de acum sunt de lunga durata. Fii increzator in instinctele tale si in capacitatea de a-ti recapata controlul.

Pana duminica evenimentele care conteaza raman cele ce tin de viata particulara si intima, activitati casnice, familie, parinti, trecut, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, originile tale si acoperirea nevoilor sufletesti. Poti avea o dispozitie imaginativa si intuitiva care sa-ti aduca noi conceptii si puncte de vedere, dar exista si posibilitatea unor confuzii, informatii false, situatii si persoane amagitoare sau pe care sa le percepi in mod eronat. Evita deciziile sau tranzactiile importante si limiteaza-te la activitati, proiecte sau intalniri ce includ relaxare si inspiratie.

De duminica incolo situatiile care necesita implicarea ta concreta tin de puterea personala, artistica si de creatie, recunoasterea meritelor, fericire, iubire, legaturi romantice, copii, joaca, hobbyuri si distractii. Acesta este domeniul de viata care va fi scena unor transformari majore nu doar in urmatoarea luna, ci si in anul care vine. Chiar de duminica incepe o perioada aglomerata, plina de schimbari, noi oportunitati, finalizari si noi inceputuri. Ramai deschis la orice proiecte si experimente.

Totusi, incepand de vineri pentru trei saptamani, dorintele, placerile, castigurile, chestiunile afective si financiare sunt legate de locul de munca, salariu, serviciu, relatii colegiale si profesionale, obligatii, responsabilitati, ingrijirea sanatatii, conditiile de munca si trai. Spre sfarsitul saptamanii pot avea loc situatii neprevazute, oferte sau persoane provocatoare, care sa te atraga sau sa-ti aduca noi perspective. Fii atent la riscuri si la tentatiile de moment.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.