Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 16-22 aprilie 2018

Fecioară 16-22 aprilie 2018

HOROSCOP FECIOARA 16 – 22 APRILIE 2018

Atentie la superficialitate, rabufniri, cheltuieli pe distractii, tensiuni in dragoste si cu copiii

Toata saptamana, mai ales pana miercuri poti avea parte de evenimente neasteptate in relatia intima sau legate de venituri suplimentare, imprumuturi, mosteniri sau partaje.

In primele doua zile incearca sa nu fii prea expansiv, aventurier si idealist. Tot atunci poti obtine castiguri intelectuale, iti poti extinde cercul relatiilor si poti gasi iubirea la distanta de casa. Saptamana aceasta si cealalta ai sansa sa actionezi concret pentru a incepe o poveste de dragoste, pentru a face tranzactii, a afla noi informatii si a-ti imbunatati stilul de exprimare. In plus de vineri, pentru o luna te implici efectiv in completarea educatiei tale, educatie, turism, calatorii si incercarile de a progresa pe plan personal si chiar profesional.

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea in relatiile romantice si cu copiii, latura artistica, spiritul creativ si petrecerea timpului liber. De miercuri, felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil, iar de duminica reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a reconstrui si de a controla ce se intampla.

La sfarsitul saptamanii, pana miercurea ce vine ai grija la incidente, informatii dezvaluite, blocaje de comunicare si tensiuni in relatia intima, in dragoste si cu copiii.

Profita de Luna Noua de luni ca sa initiezi noi actiuni de regenerare si redresare emotionala, si noi planuri financiare. Gaseste-ti echilibrul interior!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.