Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 15-21 iulie 2019

Fecioară 15-21 iulie 2019

HOROSCOP FECIOARA 15 – 21 IULIE 2019

Pana vineri mai ai ocazia sa afli informatii, sa reconsideri atitudini, preocupari si interese referitoare la actiuni si legaturi confidentiale, credinta, intrajutorare, renuntari la tendinte nocive. In plus, in aceste privinte iti sunt incurajate initiativele si actiunile directe, in special cele legate de viata intima si casnica, familie, camin, imobiliare si implinirea sufleteasca. Poti primi un ajutor psihic, afectiv sau spiritual, poti avea momente de clarviziune, poti descoperi secrete de familie, te poti implica in activitati, proiecte sau relatii ascunse. Posibilitati de succes exista pana spre sfarsitul lunii si mai ales pana pe 25, dar se poate sa fie nevoie sa-ti evaluezi corect puterea, sa stabilesti reguli si sa eviti exagerarile.

Eclipsa Lunara de miercuri poate aduce rabufniri legate de puterea personala si de creatie, exprimarea si afirmarea individualitatii, sentimente, iubire, fericire, relatii de dragoste, copii, joaca, manifestari artistice, placeri, hobbyuri, distractii. Pot avea loc schimbari radicale si evenimente care sa accentueze necesitatea unui echilibru intre nevoia ta de a te integra in grupuri si colectivitate, si ce trebuie facut ca sa iesi in evidenta.

Ca urmare pot exista dificultati si tensiuni, cel putin relational si financiar, legate si de multime, grupari si societate. Poti intampina restrictii sau blocaje cu privire la relatiile sociale, parteneriate de afaceri si castiguri din proiecte de amploare, dar poti avea parte si de momente profund emotionale, noi oportunitati, lucruri, proiecte sau persoane care sa-ti placa si sa te atraga. Pentru a gestiona aceste crize ramai increzator si incearca sa renunti la atasamente nefolositoare, sa mergi pe ceea ce te inspira, simti si iti doresti cu adevarat.

Tot in aceste privinte, de vineri incolo, pana pe 1 august poti sa descoperi lucruri noi si sa revizuiesti abordari si mentalitati legate de grupul de cunostinte, popularitate, colectivitate, multimi, organizatii, corporatii, societate, actiuni umanitare, proiecte de viitor si afaceri de anvergura. Mai ales spre sfarsitul saptamanii pot avea loc neintelegeri sau confuzii, dar poti avea parte si de momente de intelegere si constientizare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.