Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 15-21 aprilie 2019

Fecioară 15-21 aprilie 2019

HOROSCOP FECIOARA 15 – 21 APRILIE 2019

Doar pana sambata te mai implici direct in lucruri ce tin de regenerarea afectiva si financiara, depasirea crizelor si pierderilor, legaturi intime si de suflet, ajutorul din afara, imprumuturi, bani si posesiuni la comun. Totusi, ramai in continuare o perioada preocupat de intimitate si resurse externe. De miercuri, trei saptamani la nivel de mentalitate, comunicare, interese, intalniri, alergaturi si demersuri, iar de sambata, aproape o luna, din punct de vedere al sociabilitatii, relatiilor, dorintelor si castigurilor.

Poti avea succes pana sambata in: ceea ce priveste relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procesele, casnicia, uniunile, avantajele si beneficiile dinspre partener, din contracte sau asocieri. Pot avea loc intalniri intense, poti primi oferte care te-ar putea tenta, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Poti avea parte de negocieri cu succes si poti primi oferte de colaborari avantajoase. Incearca totusi sa practici moderatia si cumpatarea, ramai principial, evita fixatiile, excesele, extravaganta si lipsa de moralitate sau corectitudine.

Concentreaza-te pe: studii, perfectionare, drumuri lungi, calatorii si legaturi la distanta sau pe internet, turism, strainatate, procese si actiuni legale. Incepand de sambata, pentru o luna aceste lucruri devin cele mai importante.

Atentie la examene, drumuri lungi si chestiuni juridice, chiar de vineri, pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: blocaje financiare, cheltuieli si investitii impulsive. Luna Plina de vineri poate accentua nevoia unei schimbari in privinta cresterii veniturilor, a obtinerii si valorificarii resurselor proprii. Incearca sa revezi situatiile din ultima luna si sa iei decizii rationale pentru gasirea unui echilibru intre stabilitatea materiala si cea sufleteasca.

Per total, in a doua parte a saptamanii ai grija la: accidente, certuri, despartiri, blocaje financiare, dificultati cu legea, strainatatea, rudele sau prietenii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.