Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 14 – 20 mai 2018

Fecioară 14 – 20 mai 2018

HOROSCOP FECIOARA 14 – 20 MAI 2018

Atentie la sanatate, serviciu, calatorii, finante, persoana iubita si copii

 

Si saptamana aceasta, macar in prima jumatate, ai grija la incidente ciudate, epuizare fizica, examene, calatorii la distanta, informatii secrete, chestiuni legale, dificultati in munca, tensiuni in dragoste sau cu copiii, blocaje financiare, intime sau afective.

De marti, pana in noiembrie inconstanta si situatiile inedite pot aparea in privinta educatiei, studiilor, calatoriilor si relatiei cu strainatatea. De miercuri, tot pana in noiembrie, cu pauza vreo luna, iti indrepti energia catre munca, disciplina, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. De sambata, pentru vreo trei saptamani iti sunt favorizate relatiile de prietenie, devii popular, te bucuri de aprecierea in colectivitate si iti pot creste castigurile din afaceri.

Joi si vineri sunt zile bune pentru iubire, hobbyuri, examene si calatorii. De joi pana sambata poti avea surprize legate de prieteni, relatii la distanta, afaceri si chestiuni legale. Tot de atunci, o saptamana iti sunt favorizate cariera si activitatile profesionale.

Profita de Luna Noua de marti ca sa initiezi noi cai de crestere spirituala sau intelectuala. Adopta noi principii de viata, planifica inceperea unui curs sau o calatorie!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.