Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 14-20 ianuarie 2019

Fecioară 14-20 ianuarie 2019

HOROSCOP FECIOARA 14 – 20 IANUARIE 2019

De duminica, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de serviciu, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, conditiile de munca si trai, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind depasirea crizelor, regasirea echilibrului emotional, obtinerea unui ajutor extern, financiar, psihic sau afectiv. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de legaturi intime si sufletesti, familie, parinti, bani sau bunuri la comun. Indrazneste sa descoperi si sa obtii ce ti-ar placea si ti s-ar potrivi, dar ramai realist, controleaza-ti instinctele si actioneaza pas cu pas.

Concentreaza-te pe: dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, relatia cu copiii, joaca, activitati artistice si creative, ceea ce iti place si te face fericit. In aceste privinte pot avea loc situatii imprevizibile, schimbari marcante, finalizari, noi inceputuri si oportunitati.

Atentie la: accidente, rabufniri, tensiuni in dragoste, jocuri de noroc, cheltuieli pe distractii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.