Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 13-19 mai 2019

Fecioară 13-19 mai 2019

HOROSCOP FECIOARA 13 – 19 MAI 2019

Pana joi inca iti mai indrepti energia si spiritul de lupta catre imbunatatirea imaginii publice si reputatiei, urcarea in ierarhie, obiectivele sociale, cariera, profesie si relatia cu autoritatile. In aceste privinte, la inceputul saptamanii poti lua initiative pline de succes.

Dupa aceea, incepand de joi, pentru o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si actiunile catre obtinerea popularitatii, organizatii, corporatii, afaceri ample, proiecte de viitor, actiuni colective, sociale sau umanitare. Chiar de atunci, pana saptamana viitoare ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: orice intalniri, negocieri si demersuri ce iti pot aduce un ajutor afectiv si financiar. Reusitele tin de abilitatea de a atrage resurse externe, relatii intime si de suflet, avantaje si beneficii din imprumuturi, mosteniri, partaje, bani sau posesiuni la comun. Din perspectiva legaturilor sufletesti si a veniturilor suplimentare, pana miercuri ai sansa de a obtine ce iti doresti, in special prin initiative pe plan social si profesional, actiuni de atingere a succesului si obiectivelor, legate de cariera, conducere, sefi sau autoritati.

Concentreaza-te pe: studii, examene, drumuri lungi, legaturi la distanta, turism, procese si actiuni legale. Din aceste puncte de vedere ai o perioada aglomerata, plina de alergaturi si demersuri. Evenimentele iti pot aduce schimbari favorabile, poti primi vesti sau informatii importante si ai ocazia sa iei decizii practice pe termen lung. In plus, de miercuri, pana pe 9 iunie creste probabilitatea obtinerii avantajelor si beneficiilor din relatia cu strainatatea, lege sau educatie. In privinta acestora, a activitatilor si relatiilor indepartate, intelectuale, spirituale sau de o alta natura decat esti obisnuit, pentru o saptamana, pana miercurea viitoare poti avea parte de situatii neprevazute. Poti cunoaste persoane straine interesante, te poti implica in proiecte internationale neconventionale si poti fi atras de castiguri din educatie, turism sau internet. Se poate sa gasesti activitati profitabile inventive sau neobisnuite, posibil legate de organizatii, corporatii, inovatii, actiuni sociale sau umanitare.

Atentie la: activitati pe internet, aventuri sentimentale si relatii la distanta, deoarece evenimentele si situatiile sunt de tip surpriza. Teoretic sunt tentante si placute, insa ramai totusi practic, evalueaza corect situatiile, fii realist si chibzuit. La Luna Plina de duminica ai grija si la dificultati de comunicare sau miscare, discutii sau certuri cu cei apropiati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.