Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 12-18 noiembrie 2018

Fecioară 12-18 noiembrie 2018

HOROSCOP FECIOARA 12 – 18 NOIEMBRIE 2018

Atentie la sanatate, dificultati in camin, serviciu, cuplu, cu familia, colegii si colaboratorii

 

Pana joi inca mai poti lua initiative favorabile pentru a-ti imbunatati conditiile din serviciu, sanatatea si regimul de viata, insa ai grija la excese, incidente si conflicte. De vineri schimbi macazul si pana la sfarsit de an iti indrepti eforturile catre casnicie, cuplu, relatii personale, uniuni, asocieri, contracte, parteneriate si procese. Totusi, in continuare, pana martea viitoare evita exagerarile, certurile, actiunile riscante sau impulsive.

Tensiuni mentale, oboseala fizica si psihica, neintelegeri si confuzii pot exista insa toata saptamana, referitor la camin, locuinta, proprietati imobiliare, familie, locurile natale, acoperirea necesitatilor de baza si implinirea sufleteasca. Sambata este o zi care necesita atentie, cand pentru trei saptamani incepi sa iti revizuiesti judecata, viziunile, interesele si dorinta de progres in privinta acestor lucruri.

Incepand de vineri esti liber din nou sa iti urmezi dorintele si placerile, si sa pui in practica o abordare noua referitor la finante, venituri, posesiuni si abilitati proprii, investitii, acumularea materiala si confortul personal.

Si tot de vineri, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de relatiile romantice, copii si propria afirmare, noi sanse privind popularitatea si organizatiile, dar si gasirea unui echilibru intre propria exprimare si integrarea in colectivitate.

Profita de aceasta perioada pentru a-ti trasa obiective pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.