Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 12-18 august 2019

Fecioară 12-18 august 2019

HOROSCOP FECIOARA 12 – 18 AUGUST 2019

In aceasta saptamana preocuparea ta majora este legata de introspectii, analize si meditatii, imbunatatirea psihicului, activitati si relatii ascunse, subiecte oculte, cercetari secrete, spiritualitate, credinta si intrajutorare.

Aici iti indrepti actiunile si gandurile, aici te concentrezi mai mult pe dorintele tale, castiguri si ceea ce te atrage cu adevarat. Teoretic ai o perioada buna pentru relatii confidentiale si beneficii din activitati aflate mai putin la vedere. Totusi, Luna Plina de joi poate accentua anumite neimpliniri si poate aduce noi perspective, intalniri, informatii sau descoperiri. Incearca sa fii deschis schimbarilor, evita sa-ti impui vointa, reevalueaza-ti puterea, drepturile si meritele.

Luna Plina de joi mai poate aduce dificultati legate de locul de munca, serviciu, obligatii, responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, vitalitate, sanatate, rutina zilnica si regimul de viata. Vezi ce ai nevoie si cum poti sa echilibrezi lucrurile.

Pe termen lung:

Incepand de luni, pana in ianuarie iti sunt incurajate inovatiile, reformele si gasirea unor atitudini originale legate de educatie, studii, perfectionare, turism, calatorii, relatii la distanta, pe internet sau cu strainatatea, procese si chestiuni juridice. In privinta acestor lucruri ai liber sa te reinventezi.

De duminica iti revin puterea fizica si vitalitatea, iar pentru o luna si jumatate esti dinamic, indraznet si plin de curaj, iti canalizezi eforturile si energia catre imbunatatirea vietii tale in general. Profita pentru a lua initiative cu succes.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.