Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 11-17 noiembrie 2019

Fecioară 11-17 noiembrie 2019

HOROSCOP FECIOARA 11 – 17 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta, cel putin in primele zile, inca mai ai ocazia sa lupti cu succes pentru ceea ce iti propui in ce priveste nevoile tale fizice, bani, acumularea materiala, stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, cresterea valorii personale, investitii, posesiuni si confortul personal. Exista sanse marite pentru gasirea unor rezolvari amiabile, negocieri reusite, corectitudine si dreptate, asa ca actioneaza cu optimism, incredere si curaj.

Lucrurile in care te implici sunt insa legate de mediul apropiat, socializare, comunicare, drumuri, alergaturi, aflarea informatiilor, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri si idei. Aici pot avea loc confruntari si dificultati datorita Lunii Pline de marti care pune accentul pe nevoia de progres, lucruri indepartate, perfectionare, studii, viitor, lege si judecata. Totusi, situatiile ivite pot aduce ajustari, corectii, momente de trezire la realitate, posibilitatea de a obtine ce iti doresti si de a-ti vedea visele implinite. Ca urmare poti restabili echilibrul intre educatia de baza si studii inalte, intre lucruri, locuri sau persoane stiute si cele indepartate sau inca necunoscute. Perioada este favorabila pentru a gasi noi resurse, pentru a afla noi informatii, pentru a recapata controlul si a face schimbari cu privire la prieteni, apropiati, rude, anturaj, mijloace de informare, comunicare si transport, intelegeri, publicitate, schimburi, comert. Fii increzator si urmeaza-ti instinctul.

Afectiv si financiar, din perspectiva atractiilor, dorintelor, castigurilor, persoanelor si proiectelor ce tin de locuinta, imobiliare, relatii de familie, legaturi din trecut, crearea unei baze, implinirea sufleteasca, viata intima si casnica, poti fi idealist, visator si usor de impresionat. Este o perioada mai buna pentru sentimente inaltatoare, generozitate, inspiratie si relaxare, decat pentru chestiuni practice. Simte-te bine, insa evita sa te sacrifici si sa iei decizii importante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.