Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 11-17 martie 2019

Fecioară 11-17 martie 2019

HOROSCOP FECIOARA 11 – 17 MARTIE 2019

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de evolutie si perfectionare, cursuri certificate, chestiuni juridice, calatorii la distanta, turism si relatia cu strainatatea. Poti porni pe o noua cale de extindere a orizonturilor, poti incepe un curs sau pune bazele unei relatii la distanta, iar calitatile iti pot fi recunoscute pe plan mai larg. Este un moment bun sa abandonezi relatiile, persoanele, contractele, colaborarile si asocierile care iti blocheaza progresul, dar si sa cauti noi aventuri si calatorii in care sa pornesti. Deciziile de acum sunt durabile in timp, initiativele legate de studii sau strainatate sunt eficiente, iar actiunile iti pot stabiliza si consolida beneficiile din chestiuni educative, intelectuale, juridice, turistice sau spirituale. Totusi, sunt posibile dificultati ce tin de relatiile profesionale si veniturile din munca.

Desi pot avea loc tensiuni si neplaceri legate de serviciu, salariu, legaturi colegiale, conditiile de munca si trai, ai totusi sansa de a imbina placutul cu utilul si de a gasi activitatile, relatiile si persoanele potrivite, dar si profitabile in acelasi timp. Poti obtine o oferta de munca, poti descoperi ce ti-ar placea sa lucrezi si cum ai putea sa devii productiv.

Concentreaza-te si fii atent la: legaturile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, parteneriate, colaborari si lucrul cu publicul. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari, schimbari de conceptie si descoperiri de noi perspective. Ai sansa sa pui punct unor obisnuinte, sa te stapanesti, sa incepi sa te organizezi si sa controlezi mai bine lucrurile, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri, incidente, inselaciuni, probleme legate de principii sau erori de judecata.

In acelasi timp ai grija si la camin, proprietati imobiliare, familie, parinti, locul de origine, viata intima si necesitatile de baza.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.