Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 11-17 februarie 2019

Fecioară 11-17 februarie 2019

HOROSCOP FECIOARA 11 – 17 FEBRUARIE 2019

Incepand de joi, o luna si jumatate iti indrepti initiativele catre completarea educatiei, studii, calatorii, strainatate, relatii la distanta si actiuni legale.

Pana atunci iti consumi energia pe actiuni ce privesc depasirea crizelor si pierderilor, relatii intime si de suflet, regenerarea financiara si ajutorul extern. Poti fi agitat si impulsiv, asa ca incearca sa-ti stapanesti dorintele puternice, nevoia intensa de apropiere si instinctul de supravietuire. Poti sa-ti recuperezi puterea personala si sa gasesti noi moduri de a prelua controlul asupra situatiilor, insa canalizeaza-ti lupta catre un scop concret.

Poti avea succes in: activitati si initiative ce tin de serviciu, imbunatatirea sanatatii, a regimului de viata, conditiilor de munca si trai. Este posibil sa primesti noi oportunitati, sa urmezi o noua directie, sa faci o schimbare pentru a recapata controlul, sa obtii noi surse suplimentare de venituri sau imprumuturi.

Relatiile personale, parteneriatele, casnicia, asocierile, contractele, procesele si incercarile de aplanare a conflictelor pot cunoaste o imbunatatire, iti pot aduce avantaje si beneficii. Intuitia te poate ajuta in aceste lucruri si se poate sa ai noi viziuni asupra colaborarii si convietuirii, care pot fi identificate si clarificate mai bine in luna ce urmeaza.

Concentreaza-te pe: dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, copii, joaca, activitati artistice si creative, ceea ce te face unic, ce iti place si te face fericit. In lunile ce vin pot exista evenimente marcante care sa-ti aduca nevoia unei reinventari din temelii. Saptamana aceasta poti avea intalniri placute si folositoare, iti poti implini dorintele si te poti lansa in proiecte rentabile pe termen lung, benefice atat pe plan relational, cat si financiar.

Atentie la: accidente, rabufniri, dezvaluiri de secrete. Pot avea loc intalniri provocatoare, evenimente neprevazute si situatii de criza neasteptate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.