Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 10 – 16 decembrie 2018

Fecioară 10 – 16 decembrie 2018

HOROSCOP FECIOARA 10 – 16 DECEMBRIE 2018

Atentie la conflicte, certuri, tensiuni in cuplu, cu colaboratorii sau asociatii

Incepand de joi, pana la inceputul lui ianuarie gandurile si preocuparile tale se concentreaza din nou pe camin, locuinta, proprietati imobiliare, familie, locurile natale, acoperirea necesitatilor de baza si implinirea sufleteasca.

In ceea ce priveste legaturile sentimentale si cu copiii, petrecerea timpului liber, distractii, activitati sociale, artistice si de creatie, de miercuri pana lunea ce vine poti imbunatati relatiile, poti creste beneficiile si poti obtine ceea ce iti doresti.

De miercuri pana duminica poti lua decizii realiste si calculate, favorabile pe termen lung, cu privire la relatia cu cei apropiati, anturaj, prieteni, rude sau vecini, castiguri din activitati de socializare si comunicare, demersuri, intelegeri sau tranzactii.

Tot de miercuri, pana lunea viitoare ai suficienta putere, credinta, ambitie si vointa pentru a lua initiative referitor la legaturile personale, casnicie, uniune, parteneriate, asocieri, contracte, aplanarea conflictelor, procese sau lucrul cu publocul.

Profita dupa ziua de miercuri pentru a lua hotarari pline de succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.