Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 1 – 7 octombrie 2018

Fecioară 1 – 7 octombrie 2018

HOROSCOP FECIOARA 1 – 7 OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, cheltuieli, sanatate, dificultati in iubire, cu rudele, copiii sau colegii

 

Incepand de luni, pana in primavara anului viitor ai calea deschisa unor transformari si schimbari profunde ce tin de relatii romantice, copii, exprimarea sentimentelor si a creativitatii, procreatie, distractii, joaca, relaxare si lucrurile ce te fac fericit.

In primele zile, mai ales miercuri, ai grija la dificultati in dragoste sau cu copiii, blocaje financiare, speculatii, cheltuieli mai mari pe obiecte de lux, placeri sau distractii.

Relational si financiar, de vineri pana la sfarsitul lunii ai ocazia sa iti reevaluezi sociabilitatea, interactiunea cu ceilalti, relatia cu rudele si anturajul, veniturile din tranzactii sau din comunicare. Tot de vineri, macar o saptamana incearca sa te concentrezi in aceste directii, ca sa eviti epuizarea fizica, blocaje si tensiuni in relatia cu ceilalti, colegi, rude sau cei apropiati. Fii constructiv, reexamineaza situatia in care esti si profita ca sa afli exact ce iti place si te pasioneaza, si cum sa atragi ajutorul afectiv si financiar din partea celorlalti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.